Nere i Rotterdam

På tisdag morgon ankom halva teamet till Rotterdam efter 24-timmar bilresa med Stella på släp. Dagen ägnades åt förberedelser på camping och i paddocken som alla tilldelats. På onsdag ankom resten av teamet och sista justeringarna inför besiktingen gjordes under dagen. Klockan 15 var äntligen alla förberedelser färdiga och Stella kunde äntligen placeras i kön till inspektionen som godkännes fordonen för att köra på banan. Under inspektionen fick teamet otroligt mycket beröm av inspektörerna som ansåg att vi varit flitiga som byggt henne under så kort tid, och dessutom gjort ett så fint jobb. Stella klarade dock inte första besiktingen då två fel måste åtgärdas innan hon godkändes. Dels skulle tog bakbromsen för dåligt och hon saknade ett skydd för kedjan som driver bakhjulet. dessa punkter åtgärdades under onsdagskväll och klockan 9 idag godkändes hon för körning på banan.

Idag skulle vi ha haft träningslopp på banan men då det regnar för mycket så ställdes prototyp- träningen in och endast bilar i klassen UrbanConcept fick köra. Så imorgon tävlar Stella för första gången, utan ett enda testvarv!

IMG_0268IMG_0254IMG_0261IMG_0305IMG_0231